Boxerii – în autoizolare

Boxerii – în autoizolare

DISTRIBUIȚI

Turneul de box de calificare de la Londra a fost întrerupt după două zile de la debut din cauza coronavirusului.

Pugiliștii români care au participat la concurs au mai rămas câteva zile la Londra din cauza faptului că în această perioadă agitate, biletele de avion s-au găsit foarte greu.

„A durat ceva până să găsim pentru toți bilete de avion. E vorba despre 12 persoane și nu am vrut să îi ținem prin escale, ținând cont de ce se întâmplă acum cu această pandemie”, a spus Daniel Ion, secretarul general al Federației Române de Box.

Singurul sportiv din delegația care a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo este hunedoreanul Cosmin Gîrleanu, care a evoluat la categoria 52 de kilograme.

Asociația Internațională de Box Amator(AIBA) a comunicat federațiilor naționale că turneul de la Londra va fi reluat la jumătatea lunii mai, exact din momentul în care s-a întrerupt, urmând ca în luna iunie să se desfășoare turneul de calificare de la Paris, dacă situația privind pandemia de coronavirus se va ameliora.

Menționăm că în momentul opririi turneului de la Londra, România mai avea doi sportivi care urmau să se lupte pentru calificarea la Jocurile Olimpice: Andrei Arădoaie, la 81 de kilograme și Claudia Nechita, la 57 de kilograme.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii