Box / Al doilea după Mihai Leu

Box / Al doilea după Mihai Leu

DISTRIBUIȚI

După cum v-am informat, pugilistul Cosmin Gîrleanu, legitimat la CSŞ Hunedoara, a cucerit medalia de aur la categoria 44-46 kg, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de box pentru juniori de la Sankt Petersburg (Rusia).
Sportivul antrenat de Ilie Captari a devenit cel mai bun din lume la nivel de juniori, după ce l-a învins la puncte, cu o decizie în unanimitate (3-0), pe americanul Jesse Rodriguez.
Gîrleanu este al doilea hunedorean care triumfă în ringul mondial, după ce Mihai Leu a fost laureat atât la amatori, cât şi la profesionişti. Succesul obţinut de Cosmin Gîrleanu şi antrenorul Ilie Captari este rodul muncii titanice derulate în cantonamentul desfăşurat de Lotul Naţional de Box Juniori al României la Ocna Şugatag, în judeţul Maramureş. Pregătirea celor 12 pugilişti din Lotul Naţional pentru Campionatul Mondial a început în 19 iulie cu câte trei antrenamente pe zi şi s-a încheiat la finalul lunii august, cu două şedinţe pe zi, din cauza căldurii. Atât Cosmin Gîrleanu, cât şi ceilalţi sportivi din lot au tras tare la antrenamente, pentru a se afirma la Mondiale.
„Toţi sportivii au muncit cu seriozitate, pentru că speră ca eforturile să le fie răsplătite cu medalii. Cosmin Gîrleanu a tras şi el tare, întrucât îşi doreşte să dea lovitura la Campionatul Mondial. El speră la medalia de aur. Costurile cantonamentului pentru şase pugilişti sunt suportate de fostul boxer Mihai Lauruc, actual vicepreşedinte al FR Box, iar pentru ceilalţi şase de cluburi”, a afirmat, înainte de plecarea în Rusia, antrenorul Ilie Captari.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii