Bobora și Consiliul Județean Hunedoara, / Încă o prosteală de miliarde de lei...

Bobora și Consiliul Județean Hunedoara, / Încă o prosteală de miliarde de lei pentru petroșeneni

DISTRIBUIȚI

Şoseaua de centură a Petroşaniului a fost asfaltată, după mai mulţi ani de tergiversări ale consiliului judeţean, dar şi ale celor de la drumurile naţionale.

Până la urmă, conform unei înţelegeri făcute de Primăria Petroşani, respectiv de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, cu Consiliul Judeţean Hunedoara, președintele Mircea Bobora, s-a stabilit că Primăria municipiului Petroşani va pune banii pentru lucrare, urmând ca jumătate din cheltuielile lucrării să fie plătiţi anul acesta de consiliul judeţean. Cum ar veni, o înţelegere în care ambele părţi vor contribui fifty-fifty, rezolvând astfel problema.
Ei bine, Primăria municipiului Petroşani şi-a onorat partea care-i revenea: au fost organizate, derulate și plătite lucrările, iar în primăvara aceasta se va finaliza proiectul. Partea cealaltă, Consiliul Judeţean Hunedoara, n-a făcut nimic din ce a promis până acum, neplătind nici măcar un singur „chior” primăriei petroşenene. Nici n-aveau cum, din moment ce Bobora și Consiliul Județean Hunedoara în bugetul consiliului judeţean pe anul acesta n-au cuprins bani pentru această lucrare, după cum ne-a confirmat primarul Petroşaniului marţi, 20 martie.
„O să continuăm lucrările rămase restante din toamnă, când ne va permite vremea. Au rămas mai multe lucrări, respectiv montarea unor parapeţi, amenajarea zonelor verzi de pe zona de mijloc a celor două sensuri de drum, montarea de indicatoare, marcarea drumului şi a trecerilor de pietoni cu vopsea albă. Trotuarul nu va putea fi refăcut anul acesta, deoarece nu există fonduri prevăzute. În schimb, au fost prevăzute fonduri pentru refacerea trotuarului de la Parâng până în zona benzinăriilor, deci pe o distanţă destul de lungă şi asemănătoare cu trotuarul de pe variantă. Consiliul judeţean ar trebui să ne dea partea ce-i revine la această lucrare de la centura municipiului nostru, dar n-o să-i mai dea, sunt convins. N-a prevăzut în buget. Doar în tronsonul doi am băgat 38 de miliarde lei de la buget… Nu ne-au dat nimic şi cred că nici n-o să ne mai dea ceva. Asta-i situaţia…”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.
Alte comentarii sunt de prisos… Se vede treaba că preşedintele Mircea Bobora din nou „ajută” la greu Valea şi municipiul Petroşani. Bobora, să-ți fie rușine, că oamenii din Valea Jiului nu au votat PSD-ul doar ca să ajungi tu președinte!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii