Baza de date a investitorilor actualizată cu 113 imobile la Deva

Baza de date a investitorilor actualizată cu 113 imobile la Deva

DISTRIBUIȚI

Un număr de 113 terenuri şi imobile se află deja la dispoziţia potenţialilor investitori, după ce acestea au fost incluse în baza de date pentru investitori, lansată de Primăria Municipiului Deva în luna iunie 2017.

Cele mai multe imobile (42) sunt reprezentate de spaţiile comerciale, acestea fiind urmate de terenurile pentru investiţii (35), halele industriale (19) şi birourile administrative (14). Pentru fiecare dintre acestea, persoanele interesate au la dispoziţie o serie de informaţii cu privire la locaţie, suprafaţă, utilităţi disponibile, tipul de dobândire a imobilului (închiriere/vânzare) și alte facilităţi.

Baza de date a investitorilor este actualizată permanent, în funcţie de ritmul de depunere a ofertelor, precum şi de solicitările persoanelor interesate.

Totodată, Primăria Deva acordă facilităţi fiscale investitorilor care creează noi locuri de muncă în zonă. Facilităţile fiscale care pot fi acordate firmelor sunt reducerea sau scutirea de la plata impozitului pe clădiri şi pe teren, în funcţie de valoarea investiţiei efectuate şi de numărul de locuri de muncă nou create.

Acordarea “ajutorului de minimis” este condiţionată de menţinerea investiţiei şi a locurilor de muncă nou create pentru o perioadă de minimum 5 ani de la finalizarea investiţiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii