Azi se decernează trei noi titluri de „Școală Europeană” în județ, la...

Azi se decernează trei noi titluri de „Școală Europeană” în județ, la Petroșani și Deva

DISTRIBUIȚI

Competiția „Şcoală Europeană” se adresează tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost şi sunt implicate în programele europene din domeniul educației și formării profesionale.

Lansată în 2004, competiţia pentru obţinerea certificatului „Şcoală Europeană” este recunoscută de instituțiile europene ca un bun exemplu de susținere și valorizare a parteneriatelor școlare dezvoltate în cadrul programelor europene din domeniul educației și formării profesionale.

În data de 8 mai alte trei instituții au primit acest titlu în județul Hunedoara, înscriindu-se printre cele 61 de școli din țară care au întrunit punctajul necesar acordării acestui titlu, însă ele nu sunt printre primele 5 care astăzi sunt invitate la festivitatea de decernare a titlurilor, ce are loc la București.

Colegiul Național de Informatică „Carmen Sylva” Petroșani a acumulat 151 de puncte din 200, Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva a acumulat 148 de puncte și Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva puncte 148. Aceste unități de învățământ se vor alătura celor care deja au obținut acest titlu de-a lungul anilor, cum ar fi Andrei Șaguna din Deva sau I. G. Duca din Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii