Avram Iancu, / Premiat de olteni, de faţă cu preşedintele

Avram Iancu, / Premiat de olteni, de faţă cu preşedintele

DISTRIBUIȚI

Sportivul Avram Iancu a declarat că pe data de 27 octombrie va fi premiat de către autorităţile gorjene, opera celebrului Constantin Brâncuşi.
Iancu spune că va primi suma de 3.000 de lei din partea autorităţilor din Gorj în faţa preşedintelui ţării, Klaus Iohannis.
„Vor să-mi acorde şi o distincţie, dar nu ştiu exact despre ce este vorba, iar premierea vor să o facă în faţa preşedintelui Klaus Iohannis. Este un moment important pentru mine, pentru Valea Jiului, ca un cetăţean din afara Gorjului să primească o astfel de recunoaştere”, a declarat Avram Iancu.
Pentru că i-au furat bicicleta,
A luat traseul la alergat
Primul traseu MTB All Mountain a luat fiinţă în Parâng la iniţiativa unor băieţi minunaţi.
Astfel, în perioada 14-16 octombrie a avut  loc testarea şi inaugurarea traseului. „Având în vedere faptul că mi-a fost furată bicicleta de munte în luna martie a acestui an, am fost pus în imposibilitatea de a testa traseul cu o bicicletă, aşa cum era firesc. Asta nu înseamnă că nu am fost acolo sau că nu am explorat acest traseu minunat. Am parcurs în alergare traseul, în mod integral, şi sunt foarte mulţumit de ceea ce am văzut. Este cu siguranţă un plus pentru Parâng. Luăm în calcul, la modul cel mai serios, ca la anul să realizam coborârea din Parâng, în cadrul ediţiei a V-a a Petroşani Bike Challenge, pe acest tronson. Acest fapt se datorează noii situaţii benefice create şi a sugestiilor unor ciclişti care nu agreează vechea variantă de coborâre” , a declarat Avram Iancu, preşedintele AS Bike & Run Petroşani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii