Avantajele de care se bucură modelele studioului BeYou din București

Avantajele de care se bucură modelele studioului BeYou din București

DISTRIBUIȚI

Domeniul videochatului a câștigat o mare popularitate în ultimii ani în România, iar motivele pentru care a reușit să se dezvolte astfel nu sunt necunoscute publicului. Cererea pieței este în continuă creștere, ceea ce se întâmplă și cu partea ce vizează angajările. În fapt, majoritatea studiourilor care se respectă oferă modelelor contract de colaborare, asigurându-le beneficii profesionale numeroase.

BeYou Studio este de departe unul dintre acele studiouri din capitală ce poate declara că echipa sa de modele este complet satisfăcută de condițiile de muncă asigurate, precum și de plată. Asta se datorează atenției sporite ce se acordă nevoilor pe care le au tinerele cu care colaborează, dar mai ales avantajelor financiare pe care prea puțini reușesc să le garanteze celor interesate de o carieră în domeniu.

Care sunt avantajele de care se bucură un model al studioului BeYou?

Desigur că orice potențială aplicantă pentru un astfel de job va dori să știe care sunt beneficiile ce i le asigură studioul vizat. Se îndreaptă încrezătoare către BeYou Studio acele domnișoare ce țintesc spre independență pe toate planurile, dar care totodată sunt sigure pe ele. Condiții importante de îndeplinit sunt abilitatea de comunicare, de a dezvolta conversații cu diverși colaboratori, precum și aspectul fizic plăcut. Contează în mare măsură și ca cele ce doresc să aplice pentru postul de model în cadrul acestui studio de videochat să aibă vârsta minimă de 18 ani. Mai multe detalii în acest sens însă sunt disponibile celor interesate pe beyou-studio.ro.

Primul și pentru multe cel mai important avantaj este cel ce ține de partea financiară. Tinerele modele ale acestui studio se bucură de comisioane nete cuprinse între 50 – 80% din câștiguri, dar și de bonusuri consistente oferite în funcție de performanțele atinse și care se încadrează în anumite condiții. Spre exemplu, la angajare modelul primește o sumă de 300$, alături de diverse ținute. În funcție de necesitate, modelele pot solicita avansuri de până la 1000$, aceasta reprezentând o dovadă din partea studioului că îi pasă de echipa sa.

Un alt avantaj, pe care nu orice studio îl oferă, este faptul că fiecare model lucrează în camera proprie. Când nu există posibilitatea de a lucra în camere individuale, pot apărea presiuni asupra fetelor. De altfel, asta înseamnă că nici programul nu va depinde de acest aspect. În ceea ce privește acest capitol însă, viitoarele modele trebuie să anunțe programul pentru o săptămână de lucru din timp și la fel trebuie procedat și în cazul zilelor libere. Da! Luxury Studio respectă toate drepturile modelelor și nu impune restricții când vine vorba despre zilele de concediu ale acestora.

Multe consideră neserioase acele studiouri care nu efectuează plata decât atunci când consideră ele de cuviință sau numai la anumite date. Spre exemplu, din acest punct de vedere tinerele modele ale studioului BeYou pot alege între plata zilnică sau cea bilunară.

Încă un aspect necesar a fi lămurit este cel legat de experiența pe care multe studiouri o pretind de la cele ce doresc să devină modele. Vestea bună pentru tinerele interesate de un loc de muncă în cadrul BeYou Studio este că nu trebuie să aibă nici un fel de experiență. În fapt, acestea vor beneficia de training specializat, deci vor învăța totul de la zero.

Piedicile de acest gen sunt inexistente. Iată deci încă un motiv pentru care ideea de a dezvolta o carieră în domeniul videochatului reprezintă o alegere și o soluție de viitor pentru cele ce tind spre independență. Mai multe detalii legate de avantajele oferite de studioul menționat sunt disponibile pe beyou-studio.ro.

1 COMENTARIU

  1. Cand m-am angajat, nu am stiu multe dintre lucrurile pe care le mentionati in articol, ce-i drept, nici nu am cautat, de aceea, cred ca toate cele care vizeaza acest domeniu, trebuie sa se documenteze dinainte. Este esential sa ai intimitatea ta, mai ales daca esti inceptoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii