Audit financiar pentru două dintre etapele proiectului de modernizare a orașului Petrila

Audit financiar pentru două dintre etapele proiectului de modernizare a orașului Petrila

DISTRIBUIȚI

Primăria Petrila a încheiat contract pentru realizarea rapoartelor de audit financiar pentru Proiectele cu finanțare europeană Îmbunătățirea calității vieții. Petrila a depus la ADR Vest pentru finanțare proiectul de reabilitare a infrastructurii de clădiri și infrastructură urbană în trei părți, pentru primele două existând deja contracte în derulare.

Având în vedere că banii cheltuiți pentru modernizarea Petrilei vin de la Uniunea Europeană, pentru investițiile realizate este necesară realizarea auditului financiar.

Pentru prima parte a proiectului de investiții ”Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Petrila se vor realiza 11 rapoarte de audit financiar, pentru care se vor plăti 44.550 lei, iar pentru cea de-a doua parte a acestui mega- proiect, al cărui contract a fost semnat în aprilie, se vor realiza 14 rapoarte de audit financiar și vor fi plătiți 57400 lei.

 

“Îmbunătățirea calității vieții populației din Orașul Petrila – Etapa II” prevede construcția a două blocuri sociale în orașul Petrila, unul pe strada Prundului (cu regim de înălțime P+2E, suprafață construită la sol 908 mp) şi altul pe strada Republicii (cu regim de înălțime P+2E, suprafață construită la sol 600 mp). De asemenea, sunt incluse și asfaltarea și reabilitarea mai multor străzi din orașul Petrila (Primăverii, 1 Iunie, Rândunicii (3 tronsoane), Vulturului, Minei (Zona cantină), T. Vladimirescu (zona ambulatoriu), Lunca, Predoni, Dobrești (4 tronsoane), Carpați, Apaductului, Izvorului, Jieț (6 tronsoane) și dotări pentru Biblioteca orașului Petrila.

Valoarea totală a investiţiei este de 20.895.772,21 lei, din care 20.477.235,60 lei finanţare nerambursabilă, asigurată prin Regio-POR 2014-2020, Axa prioritară 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii. Durata de implementare este de 43 de luni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii