Au fost stabilite firmele care vor livra laptele și cornul către școlarii...

Au fost stabilite firmele care vor livra laptele și cornul către școlarii din județ

DISTRIBUIȚI

În data de 22 august au fost încheiate contractele de furnizare ale laptelui și cornului pentru școlarii din județ. Conform programului ”Cornul și laptele”, UAT Județul Hunedoara a încheiat contract de furnizare a acestor două alimente cu două firme, una din județul Hunedoara, Călan- Prioritar Impex, cea care va livra cornul, și o alta de la Orțișoara, Timiș- Lactate Bicos, cea care va livra laptele.

Programul guvernamental prevede acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate, și particulare acreditate, dar și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat, ori particular, de lapte UHT și produse de panificație în limita unei valori zilnice/preșcolar/elev.

Pentru corn  se ia în calcul o cantitate minimă de 9.324.000 de porții și o cantitate maximă 12.192,462 porții. Valoarea minimă a contractului este de 7.459.200 lei, fără TVA.

Pentru lapte se ia în calcul o cantitate minimă de  15.540.000 porții și o cantitate maximă de 20,320,770 porții, valoarea minimă fiind de 8.080.800.00 lei, fără TVA.

Pentru fiecare lot de produse în parte se semnează câte un acord cadru pentru fiecare semestru în parte. Prețurile includ produsul în sine, transportul și distribuția.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii