Atenţie, vulcăneni! / Se fură uşile

Atenţie, vulcăneni! / Se fură uşile

DISTRIBUIȚI

Dar, pe moment, se pare că atractive sunt numai cele metalice. Ele nu sunt luate pentru frumuseţea lor sau pentru felul în care au fost meşterite, ci dintr-un cu totul alt considerent. Pe care nu mai trebuie să vi-l amintesc eu.
Într-una din nopţile trecute,
joi spre vineri, dacă am fost bine informat, a dispărut uşa metalică de acces la subsolul blocului 3C1. Cel din vecinătatea Poştei Vulcan. Aflată într-o stare jalnică – de abia se mai ţinea pe verticală. Pe timpul existenţei sale, uşa asta avea menirea de a mai scunde cumva mizeria adunată la subsol. A fost o vreme în care locatarilor de aici le mai păsa de subsolul blocului lor. Dar, de vreo doi ani, pas, să mai constituie un punct de atracţie al interesului gospodăresc.
Cu foarte puţin
înainte de furtul acestei uşi, a mai dispărut una. În acelaşi cvartal care formează şirul de blocuri la parterul căruia se află şi Cinematograful „Luceafărul”. Locatarii au stat câteva zile bună fără uşă la scară, până le-a fost montată cea de termopan. Cam asta ar fi povestea. În rest, atenţie, fiţi cu ochii ca pe butelie, în caz că şi imobilul dumneavoastră are uşă metalică!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii