Astăzi, audiențe la Apa Serv Valea Jiului transparente ca apa de la...

Astăzi, audiențe la Apa Serv Valea Jiului transparente ca apa de la robinete

DISTRIBUIȚI

Costel Avram, directorul Apa Serv Valea Jiului, și-a făcut un obicei din a pune totul pe perete, de la probleme, ocări și soluții pentru societatea pe care o conduce.  Este adevărat, de câte ori vorbește publicului domnul director știe să cosmetizeze toate problemele și să le prezinte ca absolut rezolvabile. Nu este mereu așa, dar drept este că omul face tot posibilul să rezolve absolut toate problemele. Oare astăzi i-o fi ieșit?

Romulus Căldărar a venit din Aninoasa. Singura problemă cu apa pe care o are dumnealui este că nu are cu ce să o plătească, n-are loc de muncă și vrea angajare. Omul a depus o cerere, se analizează. Dacă or fi posturi libere, s-ar putea să aibă noroc.

Ovidiu Negrea are o problemă cu modul de facturare, a venit cu chitanțele să dovedească. Din fericire s-a găsit și o soluție, se va încheia un nou contract de facturare.

Maria Bădescu, o pensionară de 84 de ani, vrea branșament de apă. Nu mâine, dar săptămâna viitoare va avea apă – promite directorul ASVJ.

Un grup de câteva persoane din blocul 22 de pe strada Aviatorilor, Petroșani au o mare problemă cu canalizarea exterioară. Directorul Costel Avram a cerut unei echipe o diagnosticare a problemei în teren și rezolvare în 5 zile a problemei constatate.

Ileana Tir din  Petrila, strada Republicii, vrea rebranșare la rețeaua de apă. Aceasta va trebui să depună o cerere pentru obținerea unui  ajutor pentru branșament individual, iar mai apoi se va face branșarea la apă.

Marioara Șoucă, din Petroșani, de pe strada Viitorului, 37/6, s-a prezentat la audiențe cu o problemă a modului de facturare. Aici problemele nu se pot rezolva din pix, directorul vrea o comisie să verifice la fața locului cum se face citirea și facturarea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii