Astaldi caută muncitori pentru extinderea căii ferate Frontieră- Curtici- Simeria

Astaldi caută muncitori pentru extinderea căii ferate Frontieră- Curtici- Simeria

DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută, viceprimarul Devei, Cosmin Răzvan Mareş, a avut o primă întâlnire cu doi dintre reprezentanţii consorţiului FCC Construccion-Astaldi, Josep Alama şi Victor Manuel, care va moderniza Tronsonul 3 de cale ferată Gurasada-Simeria, parte a proiectului de reabilitare a liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria, componentă a Coridorului IV Pan-European. Pentru executarea lucrărilor, Asocierea FCC Construccion-Astaldi va angaja forță de muncă de pe piața locală. CV-urile pot fi trimise pe adresa de email razvan.mares@primariadeva.ro.

Lucrările includ realizarea  a trei pasaje superioare la Deva care vor lega cartierul Nicolae Grigorescu de restul orașului, precum și reabilitarea și modernizarea Gării CFR Deva.

Tronsonul Gurasada-Simeria are o lungime de 40.883 de kilometri, iar lucrările pentru reabilitarea şi modenrizarea acestuia vor acoperi: creşterea vitezei de circulaţie a trenurilor de călători la 160 km/h; lucrări de infrastructură şi suprastructură feroviară pe o lungime de 40.883 de kilometri; 17 poduri (dintre care 3 peste Mureş, cu deschidere centrală mai mare de 110 metri), 27 de podeţe, 4 pasaje superioare şi 3 pasaje inferioare; lucrări de electrificare şi energoalimentare pe o lungime de 40.883 de kilometri; lucrări semnalizare (centralizare electronică), 170 de macazuri; lucrări ERTMS, inclusiv sistemul RBS (Radio Block Center); lucrări civile în 8 staţii (inclsuiv halte comerciale şi halte).

Durata de execuţie a contractului este de 36 de luni la care se adaugă 24 de luni – perioada de notificare a defecţiunilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii