Asociația „Școala Mamei Junior”, cu ajutorul companiei DRÄXLMAIER Hunedoara, a donat 50...

Asociația „Școala Mamei Junior”, cu ajutorul companiei DRÄXLMAIER Hunedoara, a donat 50 de ghiozdane cu rechizite

DISTRIBUIȚI

Zeci de copii din centrele de servicii sociale din Hunedoara au primit ghiozdane pline cu rechizite,  donate de compania DRÄXLMAIER Hunedoara, în parteneriat cu Asociația „Școala Mamei Junior”.
Voluntarii companiei au predat rechizitele și au
fost întâmpinați cu emoție de copiii aflați la Centrul de zi „Lumină și Speranță” și la Centrul Interactiv pentru Educație Nonformală și Voluntariat Hunedoara.
„Toate cadourile sunt frumoase și colorate. Mă bucur că am carioci
și creioane noi. Îi voi desena pe prietenii mei și pe doamnele care au grijă de noi”, a spus Alexandru, de 8 ani, care anul acesta este în clasa a II-a.
Voluntarii DRÄXLMAIER Hunedoara au fost încântați să ofere micuților care provin din familii defavorizate un sprijin pentru ca ei să aibă parte de condiții de studiu cât mai bune.
„Compania DRÄXLMAIER este parte a comunității de peste 15 ani. Acești copii reprezintă noua generație și au nevoie de noi. Trebuie să beneficieze de cele mai bune condiții de studiu și sunt convins că vor avea parte de un viitor mai bun”, a spus Harald Polleres, Plant Manager DRÄXLMAIER Hunedoara.
Ajutorul oferit copiilor de companie a fost realizat în parteneriat cu Școala Mamei Junior.
„Noi suntem implicați în numeroase acțiuni pentru a ajuta copiii
și am învățat că orice donație este extrem de importantă. Suntem bucuroși când vedem că elevii întâmpină noul an școlar cu bucurie și pasiune pentr evoluție”, a spus Ioana Vârtosu, președintele Asociației „Școala Mame Junior”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii