Aqualandul de la Deva, temporar închis

Aqualandul de la Deva, temporar închis

DISTRIBUIȚI

Complexul de agrement Aqualand  a trecut în luna septembrie în administrarea Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire municipală Deva.

Baza de agrement a fost închisă temporar pentru lucrări de igienizare a bazinelor, vestiarelor, grupurilor sanitare, mici lucrări de reparații, dar și intervenții asupra saunelor din incintă.

De asemenea se fiscalizează casele de marcat și se refac contractele cu furnizorii de către noul serviciu care a preluat în administrare complexul.

La finalizarea tuturor lucrărilor și a reorganizării administrative, conducerea Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire municipală Deva va anunța data oficială a redeschiderii Aqualand.

Aqualand Deva are șapte bazine de înot de diferite dimensiuni și adâncimi, unul dintre acestea fiind dotat cu instalație de generat valuri dar și alte funcțiuni: spațiu relaxare, spațiu cu șezlonguri și pardoseală încălzită, saună tunisiană, saună de relaxare, saună finlandeză, saună infra – cer înstelat, saună infra – meloterapie, saună infra – aromoterapie, grotă salină, salon masaj, salon solar, tobogane, sală de forță/fitness, restaurant. Complexul de agrement se întinde pe o suprafață de 4200 de metri pătrați.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii