Anul acesta, la Piața Obor și la Piața Dunărea din Hunedoara nu...

Anul acesta, la Piața Obor și la Piața Dunărea din Hunedoara nu pot fi comercializați mieii!

DISTRIBUIȚI

Anul acesta mieii vor putea fi procurați însă direct de la fermele crescătorilor de oi, nu se mai pot comercializa din piețe.
Date fiind condiţiile actuale, autorizarea unui spaţiu destinat sacrificării şi comercializării mieilor de Paşte devine o misiune cu o încărcătură responsabilă majoră prin condiţiile impuse de ordonanţele militare în vigoare.
În aceste condiții, pentru siguranța cetățenilor Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Hunedoara a stabilit ca anul acesta, pentru a evita aglomerațiile de oameni, să nu mai existe aceste centre de sacrificare a mieilor. Pentru binele hunedorenilor, sperăm ca prin acest fapt de conduită socială responsabilă din partea administrației locale, să putem contribui la prevenirea și combaterea răspândirii noului coronavirus în municipiul nostru!
La nivel naţional, există DSVSA-uri care au dat autorizaţii fermierilor să sacrifice şi să vândă miei direct de la fermă, dar numai cu respectarea anumitor condiţii.
„Cred că toată lumea înțelege de ce!? Suntem obligați să luăm astfel de decizii, decizii dure, pentru binele comunității noastre”, ne-a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii