Aninoasa, Uricaniul / Au picat proba deszăpezirii

Aninoasa, Uricaniul / Au picat proba deszăpezirii

DISTRIBUIȚI

Codul portocaliul de ninsoare și viscol a fost anunțat încă de marți. Cu toate acestea, unele localități din Valea Jiului au avut probleme cu deszăpezirea, și abia cu greu recuperează, acționând tardiv în teren.

Drumul nu a fost deszăpezit nici la Aninoasa, nici la Uricani prin oraș, decât pe alocuri. În ambele orașe s-a circulat cu greutate. De la Aninoasa până la Vulcan, pe drumul național s-a circulat de asemenea greu, pe drum era zăpadă și aluneca pe alocuri.
În Lupeni, prin oraș, s-a curățat și se circula bine.
Operatorul care se ocupă cu deszăpezirea a fost, se pare, amendat de primărie, conform mențiunilor primarului Lucian Resmeriță, pentru că nu și-a făcut treaba cum trebuie. Acesta a postat pe pagina de socializare câteva fotografii din timpul nopții cu axe de drum secundare înzăpezite, dar nici centura Lupeniului nu a fost curățată, iar în această dimineață s-a circulat greu pe această axă ocolitoare.
La Petrila prin oraș, cât și la Petroșani, s-a acționat responsabil, și pe axele principale s-a circulat fără probleme.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere se laudă că s-a acționat pe drumurile naționale.
Drumurile cu probleme, care au fost acoperite rapid de un strat de 1-3 cm de zăpadă au fost DN 7A (Voineasa – Obârşia Lotrului) în județul Vâlcea, DN 66A (Lupeni – Câmpu lui Neag), DN 66A (Câmpu lui Neag – Cerna Sat), DN 66 (Petroșani – Baru Mare).
Începând de miercuri seara, de la ora 20:45, circulația rutieră a fost închisă pe DN 67C, km 34+500 – km 59+800, între localitățile Novaci și Rânca. Măsura a fost luată din cauza viscolului puternic (rafale de 120 km/h) ce determină vizibilitate zero.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii