Aninoasa / Încep lucrările la blocul social

Aninoasa / Încep lucrările la blocul social

DISTRIBUIȚI

În cele din urmă, după depăşirea stufoşilor paşi birocratici ai legislaţiei româneşti, Aninoasa are un câştigător al licitaţiei pentru lucrările de ridicare din temelii a unui bloc social în strada Vulculeşti, un proiect în valoare de circa 80 de miliarde de lei vechi finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale.

„De azi avem desemnat constructorul şi am semnat contractul. Este vorba de firma Masa Adrigela din Petroşani. În cinci zile, începând de azi, trebuie să le predăm amplasamentul. Urmează organizarea şantierului de către firmă şi startul lucrărilor.
Nici nu vă vine să credeţi de când aştept acest moment şi ce mă bucur că dacă lucrurile merg cum trebuie la anul blocul va fi gata, deşi perioada de execuţie ar fi de 5 ani. Asta înseamnă că peste doi ani Aninoasa şi Valea Jiului va scăpa de acele barăci groaznice care au tras în jos imaginea zonei de zeci de ani. Odată cu construirea acestui bloc şi să sperăm a încă unuia în fosta cantină a minerilor, pentru care vom depune un studiu de fezabilitate tot la Ministerul Dezvoltării, sperăm să rezolvăm în localitatea noastră această problemă care ne-a dat şi ne dă multă bătaie de cap”, a declarat primarul Nicolae Dunca după semnarea contractului.

de Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii