„Am fost la Messi acasă”

„Am fost la Messi acasă”

DISTRIBUIȚI

Aşa după cum v-am informat, un jucător din Liga a III-a a fost un personaj alături de Leo Messi în noul spot Adidas. De câteva zile s-a întors de la filmările care au avut loc la Barcelona.

„A fost fenomenal, o experienţă uimitoare”
Luke Tan Xian (19 ani), jucătorul echipei ACS Şirineasa, liderul seriei a 4-a a Ligii a III-a, a petrecut câteva zile de vis la Barcelona, acolo unde a fost personaj într-un spot publicitar al firmei Adidas, alături de starul Leo Messi.
Englezul de origine asiatică a fost entuziasmat de cele trei zile petrecute la Barcelona şi s-a întors la Petroşani, acolo unde joacă ACS Şirineasa, cu un tricou cu autograf al internaţionalului argentinian.
„Vizita la Barcelona a fost fenomenală, o experienţă uimitoare, pe care mi-o voi aminti toată viaţa. L-am cunoscut pe Leo Messi, mi-am văzut idolul. Niciodată nu am crezut că se va întâmpla asta. Leo este un tip super, am fost invitat şi la el acasă, l-am văzut făcând diverse lucruri grozave. Această experienţă mă face să vreau să muncesc mai mult, să îmi urmez visul şi să devin un fotbalist profesionist, un jucător cu standarde ridicate. Această experienţă a fost cu siguranţă motivantă pentru mine”, a declarat Luke.
Pentru a câştiga castingul pentru noul spot Adidas, mijlocaşul stânga a trecut prin mai multe probe la o agenţie de publicitate din Anglia, impresionând prin tehnica şi rapiditatea sa cu mingea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii