,Airsoft versus Counter strike” la Cetatea Devei

,Airsoft versus Counter strike” la Cetatea Devei

DISTRIBUIȚI

,,Airsoft versus Counter strike” avea loc sâmbătă, 14 iulie, în Cetatea Devei, între orele 12:00-14:00, pe Platforma Artilerie Vest.

Turiștii care vor vizita fortăreața medievală, dar și localnicii care doresc vor avea ocazia să asiste la tactici de luptă folosite în airsoft și la o prezentare a armamentului din dotarea trupelor de comando, de fapt replici după arme și dispozitive militare reale și a echipamentului special care  oferă utilizatorului protecția dar și utilitatea necesară pe terenul de airsoft.

Airsoftul este un joc cu tentă militară ce simulează un conflict, iar jucătorii îmbrăcați în echipamentul specific soldaților  utilizează replici ale armelor adevărate, capabile să tragă cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Airsoft este un joc recreațional dar și un joc al minții.

Spre deosebire de Counter strike care se joacă doar în mediul virtual, airsoft-ul are atuul jocului în aer liber, pentru cei care sunt iubitori de aventură și adrenalină.

 

Organizatorii evenimentului sunt Club Dac Airsoft Deva în parteneriat cu Serviciul Public Administrare Cetate Deva și Primăria Municipiului Deva.

Cei care doresc să se transpună pentru puțin timp într-o atmosferă de luptă, pot urca pe Cetate cu telecabina sau pe jos, pe la Poarta I.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii