Agent de poliție al Serviciului de Înmatriculări Hunedoara, prins în flagrant în...

Agent de poliție al Serviciului de Înmatriculări Hunedoara, prins în flagrant în timp ce lua mită

DISTRIBUIȚI
noul sediu pentru inmatriculari auto din pipera

O angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a fost prinsă în timp ce primea mită pentru a grăbi înmatricularea unui autoturism. Femeia lucra ca agent de poliție la acest serviciu.

Flagrantul a avut loc luni, 11 martie, în baza ordonanței de delegare emise de procurorul de caz, ofiţerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara, cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Alba Iulia.

În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor.

În cursul zilei de ieri, suspecta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în baza mandatului de aducere, unde a fost audiată, împreună cu alți martori, iar procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Aceasta este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată (13 acte materiale).

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara, în baza ordonanţelor de delegare emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, au efectuat acte procedurale care au stat la baza probării faptelor.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii