Adrian David / Vede cu prudenţă trecerea termocentralelor în mâna poporului

Adrian David / Vede cu prudenţă trecerea termocentralelor în mâna poporului

DISTRIBUIȚI

În privinţa planului de trecere a celor două termocentrale din cadrul CEH la administraţiile locale, Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, este realist.
Întrebat de jurnalişti la finalul acţiunii de deschidere a noului an universitar, de la Universitatea din Petroşani, dacă mai e de actualitate trecerea celor două termocentrale din cadrul CEH, de la Mintia şi Paroşeni, la adminis­traţiile locale, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, a declarat: „Această idee a fost acreditată începând cu luna martie a acestui an, când am avut prima discuţie cu domnul Gerea. Eu cred că rămâne valabilă, dar nu ştiu cum o să fie implementată… De notat proble­mele cu care ne confruntăm:
1. Primăriile din Valea Jiului nu prea doresc să preia termocentrala de la Paroşeni. 2. Termocentrala de la Mintia nu este pe raza teritorială a Devei, este pe raza comunei Veţel şi acolo trebuie făcute două referendumuri şi nu ştim care va fi rezultatul. Sunt probleme de procedură juridică în primul rând! Ca să nu mai discutăm de problemele economice care sunt subsidiare în acest moment şi anume asigurarea disponibilului financiar ca acestea să funcţioneze la capacitate normală în acest moment”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii