Adrian Ancheș a făcut uniforma de râs cu diferite ocazii, dar IPJ...

Adrian Ancheș a făcut uniforma de râs cu diferite ocazii, dar IPJ Hunedoara nu a reușit până acum să-l sufle din funcție

DISTRIBUIȚI

Anul 2017 a fost unul plin pentru comisarul Adrian Ancheş, şef al Secţiei Rurale de Poliţie din Crişcior. Acesta este cercetat a doua oară de superiorii lui pentru comportament indecent deși anul acesta a  fost avansat la gradul de comisar. Avansarea la termen, a venit  la câteva zile după un alt scandal în care a fost implicat în luna martie, când a apărut pe net conducând aparent beat. Tot el, cu un an în urmă apăruse în curul gol pe net. Cu toate că a mai fost cercetat disciplinar,superiorii lui nu au reușit să-l dea jos din funcție, însă ”au fost obligați de lege” să îl avanseze la termen.

Zilele acestea tot Adrian Ancheș a strâns vizualizări cu sutele după ce a apărut într-o filmare în care. se pare, făcea sex cu o prostituată. Marea problemă nu este că făcea sex cu o prostitoată, ci că presta în uniforma de serviciu.

Acum Inspectoratul de Poliție Hunedoara mai face o cercetare în cazul șefului de post. Din fericire pentru inspectorat, omul și-a dat demisia, altfel ar fi fost în pericol să mai fie avansat o dată la cât de eficiente sunt anchetele poliției în cazul oamenilor din sistem.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara a dispus declanşarea cercetării disciplinare prealabile faţă de poliţistul care a apărut în înregistrarea video redată în spaţiul public în data de 24.08.2017.

La finalizarea cercetării se va stabili dacă poliţistul a săvârşit abateri disciplinare prevăzute de Statului Poliţistului, respectiv dacă a avut o comportare necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, comportare care să aducă atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau a prestigiului instituţiei, urmând ca rezultatul să fie adus la cunoştinţa publicului.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a fost sesizat cu privire la o posibilă săvârşire a infracţiunii de divulgare de informaţii de serviciu secrete sau nepublice, faptă prevăzută de articolul 304 din Codul Penal.

Reamintim că în data de 24.08.2017,  poliţistul, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de şef de secţie, solicitarea sa fiind aprobată.

În conformitate cu prevederile legale, poliţistul urmează să fie numit într-o funcţie corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale”.

foto Observatorul Național

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii