Administratorii asociațiilor de proprietari, / Așteptaţi la o sesiune de informare

Administratorii asociațiilor de proprietari, / Așteptaţi la o sesiune de informare

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara, în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Filiala Hunedoara, organizează miercuri, 6 septembrie, de la ora 10:00, în sala de conferințe a CCI Hunedoara seminar de informare cu tema „Noutățile legislative legate de înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari. Autorizarea Administratorilor Asociațiilor de Proprietari”.

Participarea este gratuită și necesită înscrierea în preala­bil în baza talonului, care se poate trimite prin fax la 0254.218973 sau prin mail la office@ccihunedoara.ro până la data de 5 septembrie, ora 16:00.
Noutățile sunt prezentate de Maria Mornea, președintele Filialei Hunedoara a CECCAR. Se va dezbate modificarea Legii 230/2017 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, modul de administrare și de exploatare a clădirilor de locuințe aflate în proprietatea a cel puțin 3 persoane fizice sau juridice, de drept public ori de drept privat, inclusiv în cazul celor care au în structura lor și spații cu altă destinație decât aceea de locuință. Se vor oferi și informații privind legislația condominiului în fondul locativ, dar și obligațiile referitoare la autorizarea de către administrația locală a administratorilor asociațiilor de proprietari. Se vor oferi și informații referitoare la obligativitatea asociațiilor de raportare către administrația locală.
Sonia LIBERESCU 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii