Adjunctul Poliției Vulcan este sincer: „Funcţionăm la nivel de avarie!”

Adjunctul Poliției Vulcan este sincer: „Funcţionăm la nivel de avarie!”

DISTRIBUIȚI

Mare diferență între raportul prezentat ieri, în fața consilierilor locali vulcăneni, de către comisarul Iosif Arcana, adjunctul șefului Poliției municipiului Vulcan, și cel al directorului Mihăiță Mezambrovschi, mai marele Poliției Locale. 

În primul rând este vorba
de dimensiuni. Cel al ofițerului de poliție a fost scurt și la obiect. Am făcut asta, nu am făcut asta, și asta și mai trebuie să facem asta și asta. Domnul Mihăiță Mezambrovschi și-a amintit, probabil, că, anul trecut, pe vremea asta, prezentase un raport „mai subțirel”, cum a remarcat unul dintre consilieri, iar acum a încercat să repare hiba. A reușit, într-un fel, dar era mai bine dacă nu se întindea pe așa de multe coli de hârtie.

Voi vorbi altă dată
despre reacțiile consilierilor locali pe marginea celor două rapoarte. Fiindcă, să știți, au existat discuții, multe foarte, foarte interesante. Mi-a plăcut sinceritatea comisarului Iosif Arcana: „Nu există poliție perfectă, deci nici noi nu avem pretenția asta!”. În plus, dumnealui a recunoscut recrudescența fenomenului infracțional în care autorii sunt minori, dar și numărul insuficient de lucrători pe care-l are, în prezent, secția de poliție vulcăneană. „Funcționăm la nivel de avarie”, făcut el cunoscut, iar necesarul de moment al poliției ar fi de treisprezece lucrători.

1 COMENTARIU

  1. Adjunctul Poliției Române este ofițer, cu grad de comisar pe când celălalt , Mezabrovchi este doar șef serviciu la.Politia Locală a primăriei. Deci nu este director cum scrie în articol. Ați pus poza unui ofițer al Politiei alături de un funcționar al primariei , fost gardian public. Dacă amestecăm poliția locală cu Politia Națională e ca și cum am pune mere cu perele. Una este Politia Națională și cu totul.altceva este poliția primarului , care este o semipoliție condusă de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii