Adi Câmpean (Inter Petrila): „Un egal cu Hercules ne convine”

Adi Câmpean (Inter Petrila): „Un egal cu Hercules ne convine”

DISTRIBUIȚI

În ceea ce priveşte derby-ul de sâmbătă cu Hercules Lupeni, Adi Câmpean, antrenorul-jucător al liderului Inter Petrila, este optimist.
Victoria Călan este revelaţia turului de campionat al Ligii a IV-a, reuşind să ţină în şah marile favorite la titlu, Inter Petrila şi Hercules Lupeni. După ce în urmă cu două etape Victoria a terminat la egalitate contra campioanei en-titre, în ultima rundă aceştia au obţinut acelaşi rezultat şi împotriva vicecampioanei sezonului trecut. De egalul de la Călan a profitat Hercules Lupeni, care s-a apropiat la un punct de rivala din Valea Jiului. Echipa lui Dan Voicu a învins clar pe teren propriu pe Aurul Certej şi va juca pentru titlul de campioană de toamnă în etapa viitoare, la Petrila. „Mi-a plăcut foarte multe echipa Călanului. Are nişte tineri foarte buni şi ambiţioşi, va mai pune probleme şi altor echipe. Acum noi ne gândim la meciul cu Hercules Lupeni.
Aşteptăm cât mai multă lume la stadion. Şi la Călan am avut alături 80 de suporteri. Un egal cu Hercules ne convine. Noi vrem să nu pierdem şi să terminăm pe primul loc. Acesta este obiectivul nostru. Şi dacă vom fi campioni de ce să nu ne gândim chiar şi la o evoluţie în Liga a III-a?! Cel mai bun să câştige”, a declarat Adi Câmpean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii