ADARCO INVEST Petroșani furnizor pe piața SUA, la Chicago!

ADARCO INVEST Petroșani furnizor pe piața SUA, la Chicago!

DISTRIBUIȚI

Adarco Invest a realizat  deja peste jumătate din instalațiile complexe de sortare a deșeurilor din România și a continuat în egală  măsură colaborările cu diverse societăți de profil din Germania, Ungaria, Rusia, Franța , etc.  De asemenea,  urmare a bunelor aprecieri de care societatea Adarco Invest Petroșani se bucură pe plan internațional,  va livra în curând câteva platforme speciale de transport de mari dimensiuni,  în SUA , unui client din  Chicago.

Societatea din Valea Jiului este un exemplu de succes național și internațional. Recent a livrat și a pus în funcțiune, în județul Brăila, la Vădeni,  două  obiective importante în ceea ce privește managementul deșeurilor din această  zonă  a țării. Este vorba de o stație de sortare complexă  și o stație TMB ( stație de tratare mecano- biologică). Majoritatea echipamentelor care intră  în componența acestor obiective sunt fabricate la Aninoasa . La acest moment, cele două  instalații din județul Brăila au fost recepționate fără obiecții de către beneficiar și se află  în probe tehnologice.

Colaborare cu DÜRR Systems France  S.A.S pentru noile linii robotizate de la Dacia Mioveni

În urmă  cu câțiva ani, Adarco Invest a colaborat și cu principalii producători de autoturisme din România  – Ford Craiova și Renault Dacia – Pitești  realizând pentru aceștia linii automatizate de transport și de montare caroserii auto  în fazele specifice de flux tehnologic.

Ca urmare a aprecierilor  și a bunelor referințe dobândite cu ocazia acestor colaborări, nu demult,  compania  DÜRR Systems France  S.A.S –  firma care a  realizat sistemul automatizat de montaj pe liniile tehnologice de la Dacia – Pitești, a adresat societății  Adarco Invest invitația de a participa la sediul fabricii din Mioveni -Argeș , la o întâlnire prin care au fost stabilite în amănunt detaliile colaborării care urmează să  demareze în comun începând cu luna aprilie a.c.

Intenția producătorului Dacia din Mioveni, este ca în următorii 2 ani fabricația modelului Logan să fie stopată, fabrica urmând să implementeze în fabricație un alt model, mai mare și mai greu,  precum și o versiune nouă  de automobil electric . Având în vedere că  uzinarea acestor noi modele presupune modificări fundamentale  ale construcțiilor liniilor robotizate din  fluxurile tehnologice de transport, sudura, montaj , vopsire, etc.,  partenerul  DÜRR Systems France  S.A.S dorește să efectueze aceste lucrări prin colaborare cu Adarco Invest Petroșani.

Conform acordului încheiat intre părți, Adarco Invest va definitiva împreună  cu DÜRR Systems France S.A.S soluțiile de modificare ale principalelor linii tehnologice din fabrica de autoturisme de la Mioveni ,  iar o  echipa de specialiști ai Adarco Invest va participa efectiv la lucrările de montaj, de punere în funcțiune și la probele tehnologice ale acestor echipamente.

Conducerea societății Adarco Invest acordă atenția cuvenită și apreciază ca important acest început de colaborare cu partenerii americani și speră ca după recepție , clientul de peste ocean să fie mulțumit de calitatea lucrărilor și să intensifice cererile de ofertă și comenzile către firma din Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii