Acțiune IMPACT, pentru reducerea accidentelor în care au fost implicate mijloace de...

Acțiune IMPACT, pentru reducerea accidentelor în care au fost implicate mijloace de transport marfă

DISTRIBUIȚI

În contextul înregistrării unor accidente feroviare și rutiere, în care au fost implicate mijloace ce transportă mărfuri și substanțe periculoase, pericolul de incendiu și explozie fiind ridicat, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne a fost pus la punct un plan de acțiune comun între Departamentul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General al Poliției Române. Activitățile de prevenire au debutat pe DN 7 și în stația CFR Simeria.

Au fost implicate echipaje ale Detașamentului de Pompieri din Deva, ale Inspectoratului de Poliție Județean, ale Poliției Transporturi Feroviare și ISCTR.

În timpul acțiunii au fost verificate documentele de transport, inscripționarea vagoanelor sau a cisternelor în conformitate cu substanțele transportate dar și respectarea condițiilor de depozitare.

Planul de acțiune IMPACT pentru prevenirea producerii de accidente și îmbunătățirea siguranței și securității transporturilor de mărfuri și substanțe periculoase este menit să reducă riscul accidentărilor de persoane și distrugerea de bunuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii