ACS Şirineasa, / În recital la Ghiroda

ACS Şirineasa, / În recital la Ghiroda

DISTRIBUIȚI

Liderul ACS Şirineasa nu se dezminte, dând recital și în deplasarea la nou-promovata Ghiroda, pe care a spulberat-o cu 4-1.

O dublă
Jucătorii lui Dan Vasilică şi Gabriel Mangalagiu au oferit un spectacol demn de aplaudat. Au înscris de patru ori prin căpitanul Iordache (care a reuşit dubla), Florin Costea şi Ovidiu Vezan. Acesta din urmă a reuşit un super gol de la centrul terenului.
Şirineasa rămâne neînvinsă în campionat şi îşi păstrează în siguranţă primul loc.

Sarcină – şef de galerie
100 de suporteri au venit să încurajeze echipa Şirineasa la Ghiroda, avându-l în mijlocul lor, ca şef de galerie, chiar pe finanţatorul Nicolae Sarcină. Cu toții au scandat şi au încurajat echipa spre victorie. După meci, vedetele echipei, Florin Costea şi Mihai Mincă, au fost solicitate la poză de către copiii prezenţi la meci.

A revenit şi Victor
După accidentarea urâtă din meciul de cupă cu Mioveniul a revenit în lot şi portarul Victor Gârlea. Acesta a trecut cu bine peste perioada de recuperare. La meciul cu Ghiroda a fost rezerva lui Mincă. Fotbalistul a declarat că are multe lucruri de învăţat de la Mincă, pe care îl apreciază atât ca om cât şi ca jucător. Mihai Mincă va apăra poarta Şirinesei până în iarnă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii