”Accidentul” a mai făcut o victimă la Hunedoara

”Accidentul” a mai făcut o victimă la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 30 septembrie, la Poliţia Hunedoara s-a prezentat o hunedoreancă în vârstă de 68 de ani, care a reclamat faptul că, în jurul orei 16:30, a fost contactată pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat a fi chiar fiica sa. I-a comunicat faptul că a fost implicată într-un accident de circulaţie, iar soţul său (ginerele hunedorencei) este internat (în comă) într-un spital din  București și are nevoie urgentă de bani pentru operație.

„Fiica” a transferat discuţia telefonică unui bărbat care s-a recomandat a fi „doctorul Ionescu”, care i-a comunicat faptul că va trimite o „delegată de la casa de pensii” pentru a ridica banii.

În urma apelului, femeia a strâns toți bani pe care îi avea în casă, respectiv 4000 de euro, şi a coborât în fața blocului, unde s-a întâlnit cu așa zisa „delegată”, căreia i-a înmânat plicul cu bani.

Revenind  în locuință, reclamanta a luat legătura telefonic cu fiica sa și abia atunci și-a dat seama că a fost înșelată, motiv pentru care a depus plângere penală.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării prezumtivilor autori.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii