Accidente la Păclișa, Măceu și Geoagiu

 Accidente la Păclișa, Măceu și Geoagiu

DISTRIBUIȚI

Astăzi, în jurul orei 10:00, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Rîu de Mori, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, în afara  localităţii Păclișa, din direcţia Hațeg – Caransebeș, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un tânăr  de 29 ani, din comuna Rîu de Mori.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 45 de ani şi rănirea ușoară a unei pasagere în vârstă de 33 de ani, din comuna Rîu de Mori, din autoturismul condus de acesta, şi a unui bărbat de 38 de ani, din orașul Cugir, judeţul Alba, pasager în autoutilitară.

În data de 21 mai, în jurul orei 18.00, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din c Bretea Româna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, în afara localităţii Măceu, la intersecția cu DC 101, a efectuat viraj stânga pentru a pătrunde pe DC 101, fără a acorda prioritate de trecere. A intrat în coliziune cu  autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din  Călan,  care se deplasa pe DN 66, spre oraşul Hațeg.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a două femei, în vârstă de 28 şi 63 de ani,  pasagere în cele două autoturisme.

În data de 21.05.2018, în jurul orei 06:30, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din oraşul Geoagiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 A, din direcția Geoagiu spre Rapolt, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un  cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere de 74 de ani, din municipiul Deva.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii