Accident grav la Bretea Strei

Accident grav la Bretea Strei

DISTRIBUIȚI

Accident grav, pe DN 66, în localitatea Bretea Strei, soldat cu două persoane decedate, și o alta grav rănită. Două automobile s-au lovit frontal pe drumul național.

Imediat după anunțarea accidentului prin 112 au ajuns la oamenii încarcerați, în două autoturisme, echipaje de pompieri salvatori specializați în descarcerare și prim ajutor ale Detasamentului Hunedoara și Punctului de lucru Bretea, cu autospeciale mixte, o ambulanță tip B2 și două echipaje SAJ. Echipele de intervenție au găsit la locul accidentului o femeie, de 64 de ani, decedată pe loc și alti doi bărbați  aflați în stare gravă. Concomitent cu operațiunile de extragere din autoturisme s-au desfasurat actiunile de asistare medicală.

Un bărbat, de 68 ani, a fost transportat în stare grava la UPU Hunedoara cu o ambulanță. Celalalt bărbat, de 34 ani a intrat în stop cardiorespirator și nu a mai răspuns  manevrelor de resuscitare.

Pana la finalizarea operațiunilor și cercetărilor, circulația pe DN 66 a fost întreruptă sau s-a desfasurat alternativ pe un sens.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii