A vrut să scape de Rutieră, / A intrat în coliziune cu...

A vrut să scape de Rutieră, / A intrat în coliziune cu trei autoturisme

DISTRIBUIȚI

Doi bărbați au fost prinși de polițiștii echipajului de la Rutieră la volan, dar cu permisele suspendate. Dacă unul s-a lăsat investigat de polițiști, altul a vrut neapărat să scape, și a iscat o urmărire cu daune colaterale. 

Luni, 12 februarie, în jurul orei 14:55, poliţiştii Biroului Rutier Petroşani efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Lunca. La un moment dat, au observat că un autoturism care se deplasa din direcţia E.M. Livezeni spre cartierul Colonie, la vederea echipajului de poliţie, a întors brusc şi a demarat în trombă. N-a fost deloc un semn bun.
Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului suspect, folosind semnalele acustice şi luminoase din dotare. Conducătorul autoturismului în cauză a refuzat să oprească la semnalele efectuate de poliţişti şi şi-a continuat deplasarea. A derapat însă, și a intrat în coliziune laterală cu trei autoturisme staționate pe acostamentul din partea stângă a direcției sale de deplasare. După impact, conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea până în zona E.M. Livezeni. Aici a oprit şi luat-o la fugă alături de un tovarăș, pasager în automobil. Cei doi au sărit gardul societăţii miniere. În incinta E.M. Livezeni, poliţiştii l-au găsit, ascuns după scara unui imobil, pe conducătorul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Petroșani.
În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au stabilit că respectului avea permisul de conducere anulat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi au luat măsura reţinerii petroşeneanului pe o perioadă de 24 ore, apoi să fie prezentat magistraţilor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
Tot luni, dimineața, în jurul orei 08:00, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Aninoasa au efectuat o acțiune în urma căreia a fost depistat pe DN 66A, pe raza oraşului Aninoasa, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Petroșani, care conducea un autoturism deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii