A venit la Petroșani / Grecul Gakos

A venit la Petroșani / Grecul Gakos

DISTRIBUIȚI

Portarul grec Georgios Gakos a venit la Petroșani la echipa din Liga a III-a ACS Șirineasa și a fost rezervă, sâmbătă, la meciul din campionat.

„Nu am fost respectat așa cum ar trebui la Ripensia”, a declarat portarul grec la plecarea sa de la Ripensia. Vestea că Georgios Gakos a ales să coboare un eșalon după un start excelent în B cu Ripensia Timișoara a luat multă lume prin surprindere.
Tânărul portar a semnat cu ACS Șirineasa, grupare cu o campanie spectaculoasă de transferuri. Gakos spune că printre motivele care l-au determinat să facă acest pas a fost modul în care a fost tratat. „Nu se poate spune că sunt fugar pentru că nu am semnat nimic niciodată cu Ripensia. Era o ofertă de la Șirineasa care nu putea fi refuzată. Am primit vestea luni și totuși nu am răspuns imediat. Am vorbit cu cunoștințele mele și mi-au spus despre potențialul lor și că sunt serioși. Ceea ce m-a făcut să accept este faptul că Ripensia nu m-a respectat așa cum ar trebui. La începutul sezonului am întrebat dacă se poate să semnez un contract. După ce mi s-a făcut oferta nu mi-a convenit salariul pentru perioada de trei ani avansată. Am decis să nu semnez nimic, doar le-am cerut două lucruri. Să pună pe cineva să ude terenul măcar pe zona de 16 metri și să-mi ia ei echipament. Nu au udat terenul, iar echipamentul a fost luat datorită antrenorului (n.r. – cu portarii) Marius Pârva, care a insistat mult pe acest lucru și căruia îi mulțumesc pentru tot”, a declarat Georgios Gakos pentru pressalert.ro.
Georgios spune că a mai vorbit cu foștii colegi și recunoaște că nu și-a anunțat antrenorii de plecare. Tehnicianul Ripensiei, Remus Steop, s-a arătat surprins neplăcut de modul în care a părăsit lotul.
„E adevărat că nu am anunțat plecarea. Merita să le spun antrenorilor, nu și conducătorilor. Vreau să spun că nu ni se asigura nici masa după antrenamente. Aici la Petroșani am toate condițiile”, a mai spus Georgios Gakos. Acesta a semnat pe cinci ani de zile cu ACS Șirineasa, grupare care a debutat cu o victorie în Liga a III-a, scor 3-0, în fața echipei a doua a Hermannstadt-ului. Fostul portar al lui Ripensia a sosit de câteva zile la noua echipă, a fost rezervă, el e concurent pe post și cu Mihai Mincă, prezent la meci. Deocamdată poarta celor de la Șirineasa a fost apărată de Teodorescu, un puști de liceu pe care în câțiva ani patronul Sarcină îl vede în prima ligă. Georgios Gakos e primul jucător care pleacă de la Ripensia și își exprimă
public nemulțumiri legate de club.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii