A plecat de la Spitalul de Psihiatrie Zam şi  nu a mai...

A plecat de la Spitalul de Psihiatrie Zam şi  nu a mai fost găsit

DISTRIBUIȚI

În data de 16.05.2017, în jurul orei 09:00, poliţiştii Postului de Poliţie Zam au fost sesizaţi de către un bărbat din orașul Lipova, judeţul Arad, cu privire la faptul că, în data de 11.05.2017, fratele său, Sălăşan Miron Cornel, în vârstă de 59 de ani, din comuna Lunca Cernii, (foto), a plecat voluntar de la Spitalul de Psihiatrie Zam, unde era internat, într-un loc necunoscut.

Întrucât bărbatul nu a revenit nici la domiciliu nici la unitatea medicală unde era internat, fratele celui dispărut le-a solicitat poliţiştilor să declanşeze cercetări în vederea identificării acestuia.

Poliţiştii au stabilit că, în momentul plecării voluntare, bărbatul era purta o bluză de pijama culoare albă cu dungi, pantaloni de trening de culoare neagră, iar în picioare posibil pantofi fără șireturi, de culoare albastră. De asemenea, poliţiştii au efectuat verificări pe raza localităţii Zam şi a localităţilor învecinate, precum şi  în stația C.F.R. Zam (fiind posibil ca persoana respectivă să fi urcat în tren, cu o destinație necunoscută).

Semnalmente: înălţime 1,60 m,  constituţie astenică, ochii căprui, păr şaten, faţă ovală, buze normale, ten închis, fără a avea semne particulare vizibile.

Poliţiştii continuă cercetările şi activităţile de căutare în acest caz, în cazul bărbatului fiind solicitată urmărirea naţională. Persoanele care pot furniza informații utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii