70 de comercianți și producători tradiționali participă la Ziua Recoltei, la Cristur

70 de comercianți și producători tradiționali participă la Ziua Recoltei, la Cristur

DISTRIBUIȚI

Peste 70 de comercianți și producători tradiționali din 12 județe ale țării vor participa la ”Ziua Recoltei” 2017, care se desfășoară în perioada 22-24 septembrie, la Cristur, pe amplasamentul vechiului târg de la intrarea în localitate. Târgul va fi deschis între orele 9.00-23.00, în toate cele trei zile de desfășurare.

Vizitatorii care nu au mașini se pot deplasa la ”Ziua Recoltei” cu autobuzul, care circulă din oră în oră, pe ruta Deva-Cristur. Duminică, în ultima zi a evenimentului, Primăria Municipiului Deva oferă transport gratuit, cu autobuze care vor circula între orele 12.00-18.00, pe traseul Gara Deva – Opera – Lido – Colegiul Tehnic ”Transilvania” – Ceangăi – Sântuhalm – Cristur și retur.

Comercianți din județele Maramureș, Cluj, Mureș, Harghita, Bihor, Arad, Timiș, Hunedoara, Gorj, Dolj, Prahova și Teleorman vor oferi spre vânzare legume și fructe de sezon, preparate tradiționale din carne și lapte, conserve și dulcețuri, produse apicole, must, vinuri românești, dulciuri, suvenire și obiecte de artizanat.

Copiii sunt așteptați la parcul de distracții amenajat în incinta târgului. Atmosfera de sărbătoare va fi completată cu muzică de toate genurile.

Pe toată durata evenimentului, măsurile de ordine publică vor fi asigurate de Jandarmerie și Poliția Locală Deva. De asemenea, polițiștii locali vor dirija circulația rutieră pe DJ 687 Deva-Hunedoara și în parcările amenajate în incinta târgului.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva în parteneriat cu Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” și Serviciul Comunitar pentru Cadastru și Agricultură Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii