5 jandarmi în devenire au ajutat la stingerea unui incendiu și au...

5 jandarmi în devenire au ajutat la stingerea unui incendiu și au salvat un bărbat ce fusese cuprins de flăcări, la Batiz

DISTRIBUIȚI

5 elevi care își realizează stagiul de pregătire la Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara au ajutat în această dimineață un biet om care era să ardă de viu din cauza unei neatenții.

Elevii seriei 2017-2018 din Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni, execută  în perioada 8 ianuarie-8 mai, un stagiu de practică în unităţile Jandarmeriei Române. 16 dintre aceștia au stagiul de pregătire la Hunedoara.

În timp ce se deplasau către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara în vederea executării stagiului de practică, 5 elevi (Ciorogar Sergiu-Adinel, Seleşan Răzvan-Petrică, Merean Florin-Emanuel, Bulimej Ionuţ şi Zgârcea Denis-Vlăduţ)  au sesizat în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 07.00, un bărbat în flăcări care alerga pe marginea drumului din localitatea Batiz.

Elevii au oprit maşina pentru a sări în ajutorul bărbatului. Doi dintre ei au dus bărbatul la răul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins, iar ceilalţi trei au folosit extinctorul din maşină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei.

Bărbatul le-a spus elevilor că voia să aprindă focul în sobă folosind benzină. Acesta nu a observat faptul că şi-a dat cu combustibil şi pe haine, iar în momentul când a aprins chibritul a fost cuprins de flăcări.

Aceştia au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au asistat bărbatul până la sosirea ambulanţei şi a pompierilor, deoarece acesta prezenta răni şi arsuri.

Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara a adresat felicitări celor 5 elevi pentru faptul că au devenit eroii bărbatului, demonstrându-şi calităţile de jandarmi.

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara i-au fost repartizaţi și doi  absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani, promoţia Decembrie 2017.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii