457.020 lei pentru mentenanța unei aplicații IT, e- guvernare, la C. J....

457.020 lei pentru mentenanța unei aplicații IT, e- guvernare, la C. J. Hunedoara și 13 primării partenere

DISTRIBUIȚI

Centrul de Calcul din Târgu Jiu va încasa de la Consiliul Județean Hunedoara 457.020 lei pentru mentenanța  proiectului ”Implementarea unei soluții de e-guvernare la nivelul unor unități administrativ teritoriale pentru eficientizarea serviciilor publice – Zona 4”.  Aplicația permite raportările și evidențele documentelor pentru Registrul Agricol. După cum se știe, la nivel național se desfășoară un amplu program de topografiere și întabulare a CF-urilor din țară, cu prioritate pentru mediul rural, dar și în orașele care au localități rurale în administrare.

Serviciile de mentenanță vor fi realizate atât la sediul Consiliului Județean Hunedoara cât și la sediile primăriilor partenere, 13 la număr: Primăria Vulcan, Primăria Uricani, Comuna Băcia, Comuna Bătrâna, Comuna Bulzeștii de Sus, Comuna Cârjiți, Comuna Ribița, Comuna Romoș, Comuna Gurasada, Orașul Simeria, Comuna Bălașa, Comuna Orăștioara, Comuna Dobra.

Sistemul are în componență gestionarea și evidența primară unitară a datelor în Registrul  Agricol, ANCIP, parcelare terenuri, etc, și este implementat cu ajutorul fondurilor POR, pentru asigurarea conexiunii la Broadband, acolo unde este necesar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii