4 tineri reținuți pentru o serie de spargeri, la Hunedoara

4 tineri reținuți pentru o serie de spargeri, la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

În data de 06 decembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat locuințele a patru hunedoreni, bănuiţi de comiterea mai multor fapte de furt calificat şi tentativă la furt.

Investigațiile au arătat că patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani – au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, în perioada noiembrie-decembrie 2018, au comis 10 infracţiuni de furt calificat  și  3 tentative de furt din societăți comerciale situate pe raza municipiului Hunedoara.

Probatoriul a stabilit că tinerii, toți localitate Hunedoara, acționau pe timpul nopții, intrând, prin forțarea ușilor de acces,  în incinta unor societăți comerciale (de regulă magazine tip minimarket), de unde sustrăgeau produse alcoolice, țigări și diferite sume de bani găsite în casierie. Prejudiciul cauzat ca urmare a comiterii infracţiunilor de furt calificat depăşeşte 6.000 de lei.

Cei patru  acționau având fețele acoperite și purtând mănuși, într-un timp foarte scurt, şi sustrăgeau bunuri ușor vandabile, după care părăseau incinta magazinelor înainte de sosirea la fața locului a agenților de pază alarmați ori a polițiștilor.

Față de cei patru hunedoreni, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, aceştia urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Totodată, poliţiştii vor continua cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor patru hunedoreni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii