4 minori, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, au încercat...

4 minori, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, au încercat să fure automobilul unui hunedorean

DISTRIBUIȚI

În  data de 4 august, în jurul orei 22:55, la Poliția Municipiului Hunedoara a sunat un bărbat care sesiza faptul că sunt câțiva puști au încercat să-i fure automobilul din fața blocului.

În urma sesizării,  au fost alarmate toate patrulele de siguranță publică și de poliţie rutieră, care au intervenit la fața locului şi au reușit să prindă trei dintre prezumtivii autori ai faptei. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru cercetări. Toți sunt minori, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, și sunt domiciliați în Hunedoara.

Poliţiştii au stabilit că minorii au pătruns în autoturism prin forțarea ramei unei portiere, cu intenţia de a sustrage autoturismul, însă nu au putut să îl pornească. Când au sesizat că au fost observați câteva persoane aflate în fața blocului, minorii au abandonat autoturismul și au fugit.

Din verificări, poliţiştii au stabilit că minorii  au mai comis o infracţiune de furt, în noaptea de 03/04.08.2019, când au sustras autoturism parcat pe Aleea Câmpului, din Hunedoara. În acest caz, autoturismul a fost găsit la scurt timp, abandonat la intersecția bulevardului Mihai Viteazu cu strada Mureșului.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au mai identificat un minor, în vârstă de 11 ani, despre care au stabilit că a participat, împreună cu ceilalți trei minori, la furtul autoturismului.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au comis faptele și a documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii