24 de localități fără curent, stâlpi căzuți și drumuri blocate de arbori

24 de localități fără curent, stâlpi căzuți și drumuri blocate de arbori

DISTRIBUIȚI

Pompierii Secţiei Ilia și ai Detașamentelor Deva, Petroșani și Hunedoara precum și echipe ale Secţiei Drumuri Naţionale au intervenit astăzi pentru îndepărtarea crengilor și arborilor căzuţi pe DN 7, pe mai multe porțiuni între localitățile Burjuc și Zam, pe DN 76, în localitatea Vălisoara.

 

 

 

 

 

 

 

 

Probleme au fost și pe DN 66, la intrare în Banița și pe DJ 668 la Valea Sângeorgiului. Acestea ua fost semnalate în permanență și pe rrețelele de socializare. Circulația pe aceste drumuri a fost întreruptă până când echipajele au reușit să segmenteze materialul lemnos cu ajutorul motofierăstraielor și să-l scoată în afara carosabilului.

De asemenea, SVSU Petrila a intervenit pentru degajarea unui stâlp de curent căzut pe un autovehicul în oraș. Pe drumurile naționale din județ acționeaza 37 utilaje de deszăpezire, nefiind drumuri închise sau blocate din cauza zăpezii.

Dispeceratul ENEL informa la ora 09.00 despre faptul ca 24 de localități din județ sunt fără electricitate, fiind afectați, total sau parțial, 11434 de clienți. 16 echipe Enel sunt în teren pentru remedierea avariilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii