214 elevi, sportivi și antrenori vor fi premiați la Gala Excelenței Hunedorene

214 elevi, sportivi și antrenori vor fi premiați la Gala Excelenței Hunedorene

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Hunedoara alocă peste 100.000 de lei pentru premierea elevilor și sportivilor cu rezultate deosebite, dar și a profesorilor și antrenorilor acestora. Premiile vor fi acordate în cadrul festiv în cadrul evenimentului „Gala Excelenței Hunedorene” care se va desfășura în data de 6 mai 2019, de la ora 13.00, la Teatrul de Artă din Deva.

La propunerea conducerii Consiliului Județean Hunedoara, în ședința de vineri, 19 aprilie 2019, vor fi supuse aprobării două proiecte prin care se alocă suma de 107.000 lei pentru premierea unui număr de 214 elevi, sportivi, profesori și antrenori.

„Palmaresul realizat în domeniul sportului şi poziţia de excelenţă deţinută sportivii hunedoreni, ne determină să respectăm valorile noastre şi să le oferim un minim de recunoştinţă. Ca hunedoreni şi autorităţi ale administraţiei publice locale avem obligaţia să recunoaştem meritele deosebite ale sportivilor, dar și ale elevilor care au obținute rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare”, a declarat Mircea Flaviu Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

 

Listele cu elevii, sportivii, profesorii și antrenorii pentru care se propune premierea, pot fi consultate pe site-ul www.cjhunedoara.ro, la secțiunea Ședințe CJH/Ședința din 19 aprilie, punctele 15 și 16, respectiv anexele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii