21 iulie, Trubaduri în Cetatea Deva

21 iulie, Trubaduri în Cetatea Deva

DISTRIBUIȚI

 Fortăreața medievală care datează din secolul al XIII-lea va găzdui  sâmbătă, 21 iulie  2018, între orele 17:30 – 19:30, în zona Bastionului Sud-Estic (sosire Telelcabină) un concert de  muzică folk, sub genericul ,,Trubaduri în Cetatea Deva”.Intrarea la concert este gratuită.

Trubadurii, cum se numeau poeții – cântăreți medievali dădeau pe vremuri glas poveștilor despre cavalerism și dragoste. Timp de două ore, trubadurii vremurilor noastre vor face ca locurile încărcate de istorie să răsune în acordurile chitarelor.

Spectacolul va fi susținut de către unii dintre cei mai buni interpreți de muzică folk din județul Hunedoara: Mihai Iovan, Andreea Oprea, Aron Gaspar și Erik N. Turică. Ei vor cânta piese compoziție proprie cât și din repertoriul  național și internațional.

Scopul acestui eveniment este de a promova talentele locale  dar și monumentul istoric, emblemă a orașului Deva, care are un imens potențial turistic.

Istorie și muzică pentru turiștii dar și localnicii care sunt așteptați la acest eveniment organizat de Serviciul Public Administrare Cetate Deva și Primăria Municipiului Deva.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii