2 august, expoziție de artă plastică, Cetatea Deva

2 august, expoziție de artă plastică, Cetatea Deva

DISTRIBUIȚI

Penitenciarul Deva va organiza, la Cetatea Deva din municipiul Deva, o expoziţie de Artă Plastică. Vernisarea acestei expoziţii va avea loc în data de 02 august 2019, începând cu orele 1000, iar lucrările vor fi expuse publicului până la data de 04.08.2019.

Acest eveniment expoziţional se realizează în colaborare cu  Primăria municipiului Deva prin Serviciul Public de Gospodărire Municipală.

Lucrările expuse sunt realizate de către deținuți custodiați în penitenciarul Deva și fac parte din domeniile artistice: pictură, sculptură și grafică.

Prin desfăşurarea acestei activităţi se preconizează formarea unor atitudini prosociale, încurajarea afirmării persoanelor private de libertate în domeniul artistic, participarea acestora la activităţi valorizatoare, dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu partenerii externi din comunitate care pot sprijini organizarea şi desfăşurarea activităţilor artistice, precum şi promovarea în comunitate a unei imagini pozitive a sistemului penitenciar și a problematicii reintegrării sociale a persoanelor private de libertate.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii