15 mai, premierea cuplurilor de aur la Cetate

15 mai, premierea cuplurilor de aur la Cetate

DISTRIBUIȚI

Marți, 15 mai, la ora 11.00, în Parcul “Cetate”, primarul Nicolae-Florin Oancea va premia 100 de cupluri longevive din Deva, Sântuhalm, Archia, Bârcea Mică şi Cristur. Evenimentul are loc de Ziua Internaţională a Familiei pentru a accentua impactul pe care valorile familiei îl au asupra societăţii.

Cuplurile împlinesc 50 de ani de căsătorie şi  vor primi din partea municipalității câte un premiu în valoare de 500 de lei, un buchet de flori şi o ”Diplomă de fidelitate”.

Cuplurile vor participa şi la un program artistic: recitaluri de muzică ușoară și folclor, susținute de Roxana Olşanschi, Florin Mureşan, Diana Buble, Cristian Fodor, Ana Teodora Anuțoiu și Ansamblul Folcloric ”Făeragul” (comuna Certeju de Sus); o invitație pe ringul de dans, alături de trupa de copii ”Dansandra”, în ritmuri de tango și rock’n roll, precum şi o tombolă cu premii, la care vor fi acordate, prin tragere la sorţi, 6 torturi, oferite de Cofetăriile ”Arta” și ”Sicopan”, și 4 cine romantice, oferite de Restaurantele ”Deva”, ”Casina” și ”Perla” și Braseria ”Ceapa Roșie”.

De asemenea, în cadrul evenimentului, fotografiile sărbătoriților, realizate în ziua nunții de acum o jumătate de secol, vor fi cuprinse într-o expoziţie inedită, sub genericul ”Fotografia mea de Aur”, iar cele mai reprezentative dintre acestea vor fi premiate.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii