100.00 de lei pentru realizarea documentațiilor în vederea modernizării a două grădinițe,...

100.00 de lei pentru realizarea documentațiilor în vederea modernizării a două grădinițe, la Simeria

DISTRIBUIȚI

Primăria Simeria plătește 100.000 de lei unei firme de consultanță din Timișoara pentru realizarea documentației necesare atragerii de fonduri în vederea modernizării, extinderii și dotării a două grădinițe din localitate.

Consultanța pentru depunerea cererii de finanţare POR Axa 10 ar putea să aducă la Simeria investiții de până la 2.000.000 euro + TVA.

Servicii de consultanță și management se va realiza pentru proiectele „Extinderea, modernizarea și dotarea grădiniţei cu program prelungit din orașul Simeria” și „Extinderea, modernizarea și dotarea grădiniței cu program normal nr. 1 din orașul Simeria”. Fondurile vizate sunt cele pe apelul „POR/10/2017/10/10.la/7 regiuni – Axa prioritară 10, Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritatea de investiții 10.1 Investițiile în educație și formare inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competente și învățare pe tot cuprinsul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare. Obiectivul specific 10.1 creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu în special pentru copiii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii