10 octombrie, trafic închis pe A1 Șoimuș- Simeria. Începe realizarea conexiunii cu...

10 octombrie, trafic închis pe A1 Șoimuș- Simeria. Începe realizarea conexiunii cu lotul 4 al autostrăzii

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 10 octombrie, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, CNAIR și Antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie.

În această perioadă, cele mai importante lucrări au loc în zona versantului Șoimuș și la realizarea bretelelor de acces care vor asigura relațiile de circulație în nodul Șoimuș. În paralel, pe restul sectorului de autostradă, antreprenorul continuă lucrările pentru siguranța circulației, montarea de parapet de protecție și panouri fono-absorbante, scurgerea apelor, realizarea taluzurilor, precum și la Centrul de Întreținere Șoimuș.

Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018.

Circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii