1- 15 iunie, campanie de colectare a deșeurilor electronice și electrice la...

1- 15 iunie, campanie de colectare a deșeurilor electronice și electrice la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

În Hunedoara, programul de colectare a deșeurilor electronice se desfășoară între 1-15 iunie, prin Serviciul de preluare și ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții.

Vrei să participi și să scapi de deșeurile electrice? Sună la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro și află cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie!

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri, între orele 9:00-17:00, la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro.

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe colecteaza.ro Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Participi la Ziua Mediului, sărbătorești fără vechituri electrice și poți câștiga și un premiu special! Premiile puse la bătaie sunt 2 mixere de bucătărie Philips, 4 mașini de călcat Philips și un cuptor cu microunde digital Candy! Tombola cu premii la care vom afla câștigătorii campaniei va avea loc în data de 16 iunie, la ora 12:00, la Centrul de Colectare DEEE Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii